Ditt nye drømmehjem, midt i Harstad sentrum

På byens kanskje beste tomt, midt i Harstad sentrum, kommer ditt nye drømmehjem. Hvedingkvartalet ligger i hjertet av Harstad med sentrums grønne lunge Generalhagen som nærmeste nabo. Her vil du føle deg hjemme uansett hvilken alder og livsfase du befinner deg i.

Vi hører ofte om “det lille ekstra”, men hvorfor ikke gå for det store ekstra istedenfor? I de 50 leilighetene som strekker seg fra 5. til 10. etasje vil du få spektakulær utsikt i alle retninger. Er det rart vi kaller det for å bo på byens tak? Her får du også fantastiske solforhold og umiddelbar nærhet til alt det fine Harstad sentrum har å by på. Leilighetene vil variere i størrelse, fra toroms på 40–50 kvadratmeter til de største på 100 pluss kvadratmeter. Under leilighetsbygget etableres parkeringshus i tre etasjer og næringslokale i 1. etasje.

Du får direkte adkomst til Bysenteret via en innendørs gangbro. Her finner du koselige kafeer, bakeri, butikker, medispa og mye annet. Her kan du gå tørrskodd til alle årstider og møte gode venner eller kanskje en ny og hyggelig nabo. Med få minutter til torvet ligger alt til rette for å nyte det gode og enkle liv.

Vi er svært opptatt av kvalitetsboliger som varer og vil derfor yte ekstra for å tilby den kvaliteten du som boligkjøper etterspør. Det planlegges et variert utvalg av lekre leiligheter med moderne planløsninger og god boligstandard iht. TEK17. Blant annet nevnes vannbåren gulvvarme i alle leiligheter, samt balansert ventilasjonssystem som sikrer et sunt og godt inneklima. Leilighetene bygges med balkonger/terrasser og det blir også mulighet for kjøp av fast garasjeplass. Når du kjøper leilighet i Hvedingkvartalet får du i tillegg store flotte uteareal med fantastiske solforhold med på kjøpet.

Å lage seg et hjem, handler mye om å sette sitt personlige preg for at det skal føles ut som akkurat det: Personlig. I Hvedingkvartalet kan du også gjøre tilvalg etter din spesielle stil, behov og hverdag.

Mer informasjon kommer, meld din interesse i dag og du vil være en av de første til å motta salgsinformasjon om prosjektet!

Salgsoppgave med tegninger, prisliste, leveransebeskrivelse og mer utfyllende informasjon forventes ferdigstilt i 1. kvartal 2021.

Du kan også ringe direkte til megler for mer informasjon: